Iedereen geniet van Plusleven

Woningen waar je energie van krijgt

De maatschappij verandert op allerlei gebieden. Denk aan energie, mobiliteit, zorg en de rol van ICT. Om de bouw op deze veranderingen te laten aansluiten, moeten oude patronen doorbroken worden. Plusleven® ziet het als haar missie om een gezonde, comfortabele en betaalbare leefomgeving te creëren voor iedereen.

Nieuws en actueel

Event

Klimaatakkoord

Op 11 september werd met Ed Nijpels namens 1500 bedrijven het Klimaatakkoord getekend door de NVDE. Decor was de Pluslevenwijk van Bouwbedrijf Van der Hulst in Voorhout.
Persbericht NVDE + video

Lees en kijk meer

Projecten

Ontwikkelen met energie

Inmiddels is Plusleven betrokken bij tientallen projecten. Keer op keer maakt energy design het verschil, zowel in nieuwbouw als transformatie.

Plusleven kantelt de Trias Energetica. Niet het besparen van energie staat centraal, maar het duurzaam opwekken ervan. Alleen op die manier geven we een antwoord op de vraag van de toekomst. En wat nog mooier is: zo hoeven een heel aantal ingrepen in de woning die niet duurzaam relevant zijn, niet te worden uitgevoerd.

Interesse in het energietransitiepakket voor uw nieuwbouwproject? Mail dan naar info@plusleven.nl

Lees meer

In de pers

Plusleven® en energietransitie

Regelmatig klopt één van de vakbladen uit de sector aan voor een interview over het onderscheidend vermogen van het Plusleven-concept in de energietransitie.

Artikel op aannemervak.nl
Artikel in Gawalo

Lees meer

Event

Building Holland

Partners van Plusleven dragen allen hun steentje bij om zicht te geven op de oplossing die Plusleven® voor de bouw- en energietransitie biedt.

Lees meer

Partnernieuws

Nissan

Op 1 april vond op het hoofdkantoor van Nissan in Amsterdam de overdracht plaats van twee exemplaren van de Nissan Leaf. Adriaan Harthoorn van 4YEF nam de sleutels in ontvangst.

Lees meer

Awards

ABN Duurzame 50

Ieder jaar stelt Duurzaam Gebouwd de Duurzame 50 samen. Adriaan Harthoorn (4YEF) staat ook op deze lijst. Tijdens het Green Tie Gala op 10 april wordt de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer

Plusleven voor

(Ontwikkelende) bouwers

Personeelstekort, prijsdruk, faalkosten, gasloos bouwen. Uitdagingen genoeg. Plusleven® kent de vragen, maar ook de antwoorden. We bieden innovatiekracht en toekomstperspectief en delen dit graag met je.

Neem contact op

Plusleven voor

Corporaties

Een woningvoorraad duurzamer maken. Hoe doe je dat? Aan de hand van Energy Design biedt Plusleven® nieuwe inzichten en oplossingen, die leiden tot energie én rendement voor alle partners.

Informatie aanvragen

Plusleven voor

Gemeenten

Als gemeente ben je bezig met volkshuisvesting in de breedste zin van het woord. Energietransitie speelt daarbij een grote rol. Plusleven® presenteert energierijke concepten voor permanente en tijdelijke huisvesting voor specifieke doelgroepen.

Informatie aanvragen